fredag 31. oktober 2014

Elsakjole

Storesøster har vært veldig opptatt av filmen Frost hele høsten, så i år tenkte jeg hun ville bli glad for en Elsakjole til Halloween. Høsten min har vært veldig travel med oppussing og klargjøring til flytting, så det har vært lite sytid og enda mindre bloggetid. Det eneste større prosjektet jeg hadde satt meg som mål å gjøre i høst var denne kjolen. Og jeg begynte for over to måneder siden med å tegne mønster og klippe til selve kjolen etter inspirasjon av bilder fra filmen. Siste del av kjolen kom på plass i dag, akkurat i tide til klassens Halloweenfest. Gjett om det var en lykkelig jente som kunne være dronning Elsa i dag.....Sew Elsa dress

Selve kjolen har glidelås i ryggen, så kappen er bare festet utenpå med trykknapper. Praktisk å kunne ta den av når man for eksempel skal ut på "knask eller knep". 
Jeg hadde ikke tatt grundige mål, så mønsteret ble litt for kort, så jeg endte opp med å skjøte på ca 10 cm nederst. Stoffene jeg har brukt er lysblå microsateng, paljettstoff og en slags tyll med strech fra Stoff og Stil. Kappen er laget av organza med glitrende snøfnugg kjøpt på e-bay.


4 kommentarer:

  1. Hei:) Veldig kreativ og fin blogg du har:) Lurte på om tok imot bestilling på kjoler?? Ville gjærne bestillt to kjoler i str.98 og i str 116. Ville bestillt hvite forklekjoler med stripete kjole inni (tilda stoff). Har du fast pris på stoff og arb? Du kan kontakte meg på ragnhildserine@hotmail.com. Ønsker deg en fin uke!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, det var hyggelig å høre! Jeg tar dessverre ikke imot bestillinger på nåværende tidspunkt siden jeg er midt i en oppussings- og flytteprosess som trekker ut i langdrag. Det betyr ekstremt lite sytid for tiden. Hvis du fremdeles er interessert når våren kommer kan du jo gjerne ta kontakt igjen:-)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...