mandag 30. juni 2014

Oppussing på gang....

Noen ganger tar livet uforutsette vendinger. Enkelte ønsker man velkommen med åpne armer, andre er ikke like velkomne.  Men alle disse hendelsene som livet består av kan gi en mulighet for vekst og utvikling selv om det ikke alltid føles slik med en gang.
Jeg er på flyttefot. Det er bare to år siden jeg flyttet inn i nyopusset hus, men nå er det jammen ny bolig og ny oppussing som står på tapetet for å si det med en klisjè. Og festlige tapeter er det i fleng i "nyhuset":


Bare sjekk veggen med korkbelegg. Planløsning er litt merkelig og endel av rommene er det ikke gjort noe med på veeeeeldig mange år, så her kreves endel arbeid...Det har blitt lite tid til å sy og til å blogge den siste tiden. Oppussing har en tendens til å spise opp all ledig tid og oppmerksomhet. Her på bloggen kommer det nok til å dukke opp ett og annet innlegg om oppussing i tiden fremover, men jeg prøver å sette av litt tid innimellom til å sy for det koser jeg meg veldig med. Rundt påsketider satte jeg igang med å klippe ut til endel sommerklær til ungene. Kjekt å være litt i forkant, tenkte jeg... he he. Etter å ha ligget på vent kjempelenge har jeg endelig kommet igang med å sy sammen noen av disse klærne...


Her er singlet og shorts til lillebror. Mønster er fra boka "Heilt spesiell og Jubel". Jeg har brukt stripete campan, limegrønn interlock, turkis winter sweat (shorts) og limegrønn ribb fra Hilco som er kjøpt hos Sydilla. Ensfarget turkis jersey (sidestriper singlet) er også derfra.
Nå venter vi bare på sommerværet her i Trøndelag:-)2 kommentarer:

  1. Så fint sommersett! Lykke til med oppussing

    SvarSlett
  2. Takk:-) Det er spennende, men også ganske utmattende med oppussing.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...