fredag 20. september 2013

Stelleveske til en liten sjarmør

Da jeg fikk en ny nevø fikk jeg lyst til å sy noe praktisk og personlig til de nybakte foreldrene. Jeg ville lage et stelleunderlag med lommer til bleier, våtservietter og alt det andre man gjerne trenger på tur.

Homemade diaperbag


Mål ble tatt av det som skulle passe i lommene og så laget jeg meg et enkelt mønster. Utsiden er i lyseblå babycord, innsiden er "tisselakenstoff" og detaljene i et søtt stoff med apekatter. For at det skulle bli mykt å ligg på for lille nevø brukte jeg en ganske tykk vatt inni, men da ble det litt vanskelig å sy den pent sammen til slutt. Innvendig er det to lommer med strikk tenkt til bleier og våtservietter, og en lomme som lukkes med borrelås. Utvendig fikk vesken en liten lomme til mobil e.l. med bilde av den nyfødte på.


4 kommentarer:

  1. vi som er så heldige å få denne fine stellevesken er veldig fornøyde! ikke bare er den fin å se på, den er også veldig praktisk :) fått mange kommentarer fra folk som liker den og lurer på hvor vi har fått den fra. nå skal jeg henvise dem til denne flotte bloggen :)

    SvarSlett
  2. Denne stellevesken er så kjempefin og skikkelig praktisk!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...