tirsdag 17. september 2013

Veske til ei lita snuppe

Etter å ha sett denne lærerike videoen på YouTube måtte jeg bare ut og kjøpe noen passende stoffer. Jeg hadde nemlig sett for meg å lage en liten snuppeveske. Det er nesten ikke stoffbutikker igjen i Trondheim, men heldigvis har vi Quiltegården. Der har de så mange yndige stoffer. Sånn ble resultatet:

Først tegnet jeg et mønster ut fra hvor stor jeg ville at veska skulle bli. Jeg fulgte ikke instruksjonene i videoen helt, for jeg tenkte at jeg skulle ta en snarvei. Jeg valgte å klippe det øverste stykket (den rektangulære delen) på inn- og utsiden i et stykke. Så sydde jeg på hankene etterpå. Vel... det var ikke så lett å få det fint når jeg skulle sy på hankene utenpå, så det hadde nok vært lurt å følge instruksjonene, men jeg sydde på noen søte knapper. Problem løst:-)

2 kommentarer:

 1. Så søt veske! Og veldig inspirerende blogg, har sagt det før men må bare si det igjen :) Masse fine tips og ideer! Dere har jo stoff og stil i Trondheim, har dere ikke? Men den er jo selvfølgelig ikke inne i selve sentrum, er jo et stykke unna. Skulle gjeeeerne hatt stoff og stil i nærheten, men dessverre må jeg ty til nettbutikken... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:-)
   Jeg ble veeeldig glad da Stoff og stil åpnet i Trondheim. Er der ganske ofte, selv om det er litt utenfor byen.... Liker å kunne ta og kjenne på tingene jeg kjøper!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...