søndag 5. januar 2014

Hobbyrommet mitt

Jeg fikk lyst til å vise frem hulen min. Etter mange års lengting etter et eget hobbyrom fikk jeg det endelig i påsken 2012. Det er knappe 7 kvadratmeter, men jeg synes jeg har utnyttet plassen godt.

Nedfellbart bord

Her er klippebordet mitt. Siden vi av og til trenger rommet til gjesterom er det nedfellbart. Egen hjemmesnekret løsning som jeg er veldig fornøyd med. Bildet er tatt etter jeg hadde ryddet det klart for en liten gjest, vanligvis er det fullt av kasser med stoffer etc under benken og egentlig pleier det å være ganske fullt oppå også, så hvis jeg skal klippe store ting ender jeg opp på gulvet i kjellerstua:-)

Lurt klippebord
Her ser dere konstruksjonen. Et dørblad uten hull som er hengslet fast i en list i bakkant og med sammenfallbare bein.Innredning syrom

Og her er resten av rommet fylt til randen. Hyller og skap er kjøkkenoverskap fra IKEA, kommodene kommer også derfra.


Innredning syrom

Her er pulten som for tiden er konstant okkupert av min kjære Janome Easy Jeans. Over pulten har jeg magnettavler også fra IKEA... Med magnetiske bokser også fra.... Ved nærmere ettertanke kan jeg vel si at alt av oppbevaring er fra IKEA (hurra for IKEA) Magnetboksene er superpraktiske til oppbevaring av småting

2 kommentarer:

  1. Tror jeg må skaffe meg noen magnetbokser og en tavle! Tenker det er noen småjenter som kanskje klarer å holde orden på skrivebirdet da? Takk for tipset Hanne Lotte!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg synes de er helt supre, men så er det å få ungene til å faktisk bruke dem også...:-)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...