tirsdag 31. desember 2013

Strikkepinneetui

Mamma ønsket seg et strikkepinneetui til jul. En praktisk mappe å samle strikkepinnene i. Dette ble en av få hjemmesydde julegaver å år.

Strikkepinnemappe

Jeg strikker ikke selv, så jeg måtte google litt for å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det og fant inspirasjon hos Stine S design. Jeg har endret litt på lommene og lukkemekanismen, dessuten ville jeg vrengesy jeg den istedet for å bruke kantebånd.  Jeg er spent på å høre om alle strikkepinnenene får plass...

Strikkepinnemappe

Jeg elsker å prøve ut nye ting. Noen ganger kommer ideene helt av seg selv, mens andre ganger får jeg inspirasjon fra andre bloggere, de flinke sydamene på Sykroken, eller helt andre steder. Tusen takk til alle som har inspirert meg i året som har gått. Jeg håper bloggen min kan være til inspirasjon for andre også. Jeg har som vanlig mange ideer til ting jeg vil sy i tiden fremover. Armene er dessverre skrale etter julestria, det er en tid jeg har lett for å overbelaste dem. Derfor får jeg ikke satt igang med noen syprosjekter riktig ennå, men jeg har satt meg et mål om å sy mer barneklær i 2014. Her på bloggen kommer jeg i den nærmeste tiden til å skrive om ting jeg har laget tidligere frem til jeg er frisk nok til å sette igang med nye (og gamle....) syprosjekter. Jeg ønsker dere alt godt for det nye året:-)

2 kommentarer:

  1. Kjempefin ble den! Morsomt å være til inspirasjon for andre! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du tittet innom:-)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...