mandag 23. desember 2013

Hjemmelagde kokosboller


 I går fikk jeg lyst til å prøve en ny julegodis; hjemmeagde kokosboller. Oppskriften fant jeg her og den virket jo enkel nok. Første fase gikk raskt og greit, bare se så fine de ble:



Men da jeg skulle få på sjokolade og kokos ble det en annen sak. Skumbollene var veldig klissete og satte seg fast på fingrene og sjokoladen for varm så bollene gikk i oppløsning. Løsningen ble å helle sjokoladen over bollene mens de sto på brettet (etter at sjokoladen var blitt litt mer avkjølt)


Og til slutt strødde jeg på kokos.

Da jeg endelig var ferdig i går kveld svor jeg på at dette blir første og siste gang.... Men etter at de hadde stått natten over i kjøleskapet og jeg fikk smakt på de ferdige bollene, er jeg ikke så sikker lenger. Nam nam....

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker også slike kokosboller, men har ikke lagd de siden jeg var gravid med Filip. Da var jeg så kvalm uansett, så jeg spiste maaange kokosboller hver dag ;-) Klem, Bodil

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg elsker søtt, men hadde ikke hatt sjanse til å spise sånt da jeg var gravid... Da gikk det i appelsiner, fjordland fiskeboller og salt lakris, og ikke så mye annet:-)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...