fredag 11. oktober 2013

Klemmepunger

Jeg har egentlig vært ganske fascinert av klemmepunger fra jeg var liten. Da jeg oppdaget at det var mulig å sy slike fikk jeg selvagt lyst til å prøve, men det så da litt komplisert ut... Så det ble en av de tingene som ble lagt på vent. Vel, i år har jeg gitt meg selv endel utfordringer av forskjellig slag, så hvorfor ikke syutfordringer? Jeg kan ikke love at jeg får sydd alle de forskjellige pungene, men jeg har kommet godt i gang. Med en god trinn for trinnbeskrivelse fra Whimsy Loft gikk det over all forventning:

Flex frame pouch
Jeg sydde en etter beskrivelsen (med rosemønster)  og en som var helt rett (den prikkete). Min klemmelås var nok litt større enn i beskrivelsen, så jeg måtte trikse litt underveis. Pungen endte opp litt lavere enn planlagt, men jeg synes ikke det gjør noe. Linstoffene var en forelskelse fra tidligere i høst som jeg bare måtte kjøpe uten helt å ha en plan bak...

3 kommentarer:

 1. Så artig at du har sydd disse klemmepungene. Kjøpte nylig en i Spania og har ikke sett dem på flere år.

  SvarSlett
 2. Så gøy å se hva du lager :-) Jeg kjenner din familie, vokste opp over veien for bestemor Solveig :-) og er barndomsvenn med din tante Marianne :-) Jeg er også "stoff avhengig" men har ikke fått laget meg blogg enda :-/ Får bli et prosjekt i 2014 :-) God advent til deg og dine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du tittet innom:-) Det blir spennende å høre om det blir blogg på deg. Lykke til og god advent:-)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...