fredag 25. oktober 2013

Revekostyme

Her i huset synges det "Ring-ding-ding-ding- whatta fox say?" for full hals for tiden. Ganske irriterende sang, men den har nå liksom satt seg fast i bevisstheten. Siden revefokuset er stort endte valget av kostyme til Halloween slik:

Homemade fox costume
Chacha-chacha-chacha-chow
Stoffet er korthåret imitert pels fra Stoff og stil. Ja, det er 100% polyester, men det er veldig mykt å ta på og det kan vaskes. Stort pluss:-) Mønsteret er "Heldress" fra samme sted. Jeg valgte str large siden jeg har tenkt at den kan brukes av både meg og mannen, men den ble litt kort i ermene for en voksen mann.

Jeg klippet ut en "mage" i lyst pelsstoff og sydde det på før jeg sydde selve dressen sammen. Stoffet har strech i ene retningen, noe som gjorde det litt vanskelig å sy på hette og ermer siden stoffet trakk seg ulikt. Tips: Når du syr innsiden av bena, syr på ermer o.l. er det lurt å starte midt på (i skrittet/ved skuldersømmen). Da strekker det seg ihvertfall jamt i begge retninger. På grunn av at stoffet er hårete synes det ikke med litt småfeil i sømmene. Jeg byttet heller ikke tråd, sydde med hvit tråd hele veien og det synes ikke.

Siden vi sikkert er rimelig lei av rever når denne høsten er over, har jeg valgt å ikke sy på ører/hale på dressen. Da kan den brukes til bjørnekostyme neste år. En revemaske i filt gjør kostymet "revete" nok:-)

4 kommentarer:

 1. Fantastisk kostyme, fantastisk bilde, fantastiske deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:-) (Rødme) Kjempekoselig at du stikker innom:-)

   Slett
 2. Nå fikk jeg virkelig lyst til å komme på besøk å sy meg eget revekostyme, gitt ! Du er jo råflink !:) og lurt å lage et kostyme som kan gjøres om. Du er jo like lur som reven selv, jo !!! :) morsomt !

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde vært så koselig om du og F kom på kostymeverksted:-) Savner dere.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...